Tehnologie Jet-clean Premium

Avantajul acestui echipament consta in folosirea convertizorului de frecventa care permite utilizarea a 3 presiuni de lucru, pentru a reduce consumul de energie electrica si a avea cel mai bun rezultat al spalarii. 

Benficiile tehnologiei Jet-clean Premium: recuperarea investitiei intr-un termen redus, consum redus de energie , consum redus de spuma activa si ceara cu cel mai bun efect de spalare.

Tehnologie Jet-clean Premium Plus – 3 presiuni de lucru – convertizor !
Programe de functionare - 6 programe incluse !

1. Prespalare cu spuma activa
2. Spalare cu medie presiune
3. Spalare cu inalta presiune
4. Ceara lichida
5. Clatire ,, Fara Pete’’ cu apa osmozata
6. Pauza / STOP ( cu timp programabil )

Descriere programe de lucru:

Prespalare cu spuma activatitle

Functioneaza cu joasa presiune astfel incat amestecul spuma activa cu apa sa se poata face complet si asigurandu-se un consum redus. Curata foarte eficient toate tipurile de murdarie de pe toate tipurile de autovehicule.

Spalare cu medie presiune

Functioneaza cu presiune medie, reglabila din camera tehnica , se adreseaza spalarii autovehiculelor mai pretentioase a bicicletelor , trotinetelor , motocicletelor acolo unde nu este necesar presiune inalta.

Spalare cu inalta presiune

Program destinat spalarii temeinice a tutoror tipurilor de autovehicule si autoutilitarelor. Presiunea se poate regla din camera tehnica.

Ceara lichida

Utilizarea acestui program , face ca suprafata autovehiculelor sa straluceasca si ajuta la indepartarea facila a apei de pe caroserie. Deasemeni este un strat de protectie in plus impotriva prafului si altor impuritati.

Clatire ,, Fara Pete’’ cu apa osmozata

Este etapa finala de clatire a autovehiculelor, apa osmozata nu lasa pete pe caroserie chiar daca masina nu este stearsa cu laveta.

Pauza / STOP ( cu timp programabil )

Se poate configura in functie de cerintele clientilor

Programe de lucru - OPTIONALE :

Program spuma frisca ,,FOAM’’:

Creaza o spuma abundenta , cremoasa si functioneaza cu presiune si cu duza speciala de spumare.

Program spuma frisca ,,MAGIC FOAM’’

Creaza o spuma abundenta , cremoasa de culoare roz deschis pana la mov inchis, in functie de dozajul pompei si functioneaza cu presiune si cu duza speciala de spumare

Program spuma frisca ,,SUPER AIR FOAM’’

Creaza o spuma foarte densa, stabila prin amestecul de aer comprimat cu spuma activa, functioneaza la joasa presiune obtinandu-se cel mai redus consum de spuma activa si cel mai bun rezultat de curatate.

Program spuma frisca ,,MAGIC AIR FOAM‘’

Creaza o spuma foarte densa, stabila , colorata de la roz deschis pana la mov inchis, in functie de dozajul pompei , prin amestecul de aer comprimat cu spuma activa si aditiv de colorare - care curata foarte bine insectele , functioneaza la joasa presiune obtinandu-se cel mai redus consum de spuma activa si cel mai bun rezultat de curatare al murdariei si insectelor,

Program perie cu detergent:

Datorita parului natural al periei si detergentului special folosit se pot curata toate autoturismelor si utilitarelor fara a zgaria sau deteriora suprafata acestora.

Program curatat jante:

Curata foarte eficient toate depunerile , inclusiv depunerile de placute de frana de pe toate tipurile de jante de aluminiu sau alte aliaje. Deasemeni curata foarte eficient pragurile si ornamentele din aluminiu  ale autoturismelor si utilitarelor.

Program curatare insecte:

Curata foarte eficient insectele de pe partea frontala a autoturismelor si utilitarelor.

Program / preechipare / functionare cu apa calda pentru spuma activa si ceara

Contine toate componentele si automatizarile necesare instalatiei pentru functionarea cu apa calda.

Program CASH DIRECT ( functionalitate cu banknote ):

Contine cititor de banknote cu protectie din plastic impotriva murdariei, montat pe cutia de comanda a boxei. Se poate seta cu banknote de 1, 5, 10, 20, 50, 100 si 200 Lei.

Descriere dotari, accesorii si servicii optionale:

Sistem de actionare cu Card sau Eurokey, reincarcabile:

Contine cititor de carduri reincarcabile, de tip RFID care pot fi reincarcate cu ajutorul unui schimbator de jetoane, este cea mai buna metoda de fidelizare a clientilor, avand posibilitatea setarii bonusurilor si ofertelor de tip Happy hour ! Deasemeni se poate conecta cu sistemul de management la distanta Sherlock si necesita shimbator care incarca card care se achizitioneaza separat.

Sistem antiinghet cu recirculare si incalzire apa:

Acest sistem este special conceput pentru a elimina cheltuielile generate de scurgerea apei pe antiinghet, recirculand aceeasi apa si incalzind-o, practic nu aveti ici un cost cu apa de pe antinghet si poate functiona pana la temperaturi de – 40 grade si se instaleaza doar impreuna cu programul de apa calda – nu este inclusa instalatia, care necesita executata in timpul constructiei infrastructurii.

Sistem antiinghet cu recirculare cu apa race:

Acest sistem este special conceput pentru a elimina cheltuielile generate de scurgerea apei pe antiinghet, recirculand aceeasi apa, practic nu aveti cici un cost cu apa de pe antinghet si nu este inclusa instalatia, care necesita executata in timpul constructiei infrastructurii.

Sistem de degivrare pardoseala cu agent termic:

Este montat pe sistem de placi din polistiren extrudat cu nuturi, teava speciala pentru incalzire in pardoseala din pex, cu garantie de 30 de ani , distribuitor cu sistem cu pompa de amestec si recirculare, termostat cu sonda pentru reglajul temperaturii si economisire de agent termic. Se leaga la sistemul de producere a apei calde integrat in echipament sau asigurat de client – dupa caz. Se poate executa de la minim 3 boxe - doar impreuna cu programul de apa calda !

Sistem de incalzire apa, industrial - Heat Master / din inox / tank in tank , pe gaz / GPL / diesel:

Se utilizeaza sistem Delta ACV de puteri diferite in functie de numarul de boxe. Avantajul acestuia este dat de faptul ca are un consum foarte redus de gaz , deoarece functioneaza doar in momentul in care unul din programele cu apa calda este pornit, necesita aerisire la camera tehnica.

Sistem de incalzire apa pe gaz , cu boiler de acumulare ACM:

Se utilizeaza centrala termica cu boiler de puteri diferite in functie de numarul de boxe, necesita aerisire la camera tehnica.

Sistem de osmoza inversa si preinstalare echipament:

Compus din statie de filtrare cu carbune activ , statie de dedurizare si statia de osmoza inversa  si instalatia hidraulica necesare functionarii echipamentelor cu programul de clatire ,, fara pete’’ cu apa osmozata.

Rezervor stocare apa pentru spalare, pe cadru tip IBC - complet echipat:

Rezervor tampon de 1000 litri, cu cadru din otel galvanizat , filtru de particule fine, sistem de pornire/oprire a apei, sistem de supraplin si sistem de conectare la pompa de prealimentare.

Rezervor stocare apa osmozata, pe cadru tip IBC - complet echipat:

Rezervor tampon de 1000 litri, cu cadru din otel galvanizat , filtru de particule fine, sistem de pornire/oprire a apei, sistem de supraplin si sistem de conectare la pompa de prealimentare.

Sistem de prealimentare apa, complet echipat:

Sistem de prealimentare echipat cu pompa cu palete din inox, sistem de oprire automata a pompei, sistem de protectie la mersul in gol si sistem de protectie termica la supraincalzire. Poate functiona cu pana la maxim 5 pompe de inalta presiune. Mentine presiunea constanta pentru functionarea pompelor de inalta presiune.

Sistem de prealimentare osmoza , complet echipat: pentru maxim 5 boxe

Sistem de prealimentare echipat cu pompa cu palete din inox, sistem de oprire automata a pompei, sistem de protectie la mersul in gol si sistem de protectie termica la supraincalzire. Poate functiona cu pana la maxim 5 pompe de inalta presiune. Mentine presiunea constanta pentru functionarea pompelor de inalta presiune.

Sistem avertizare lipsa apa:

Functioneaza doar integrat cu automatizarea echipamentelor si poate trimite sms sau e-mail in momentul cand sistemul ramane fara apa. Deasemeni poate opri functionarea echipamentelor pentru protectia acestora.

Sistem avertizare lipsa detergent:

Functioneaza doar integrat cu automatizarea echipamentelor si poate trimite sms sau e-mail in momentul cand sistemul ramane fara detergent. Deasemeni poate opri functionarea echipamentelor pentru protectia acestora.

Sistem de autogolire automata :

Functioneaza cu aer comprimat si goleste instalatia exterioara automat in cazul caderilor de tensiune.

Sistem de spalare sub sasiu:

Sistem cu duze de inalta presiune care spala sasiul autoturismelor in parte de dedesubt.

Punere in functiune / autorizare functionare centrala industriala, de catre personal autorizat ISCIR

Se refera la verificarea instalatiei hidraulice si de gaz , asigurarea etanseitatilor, programarea arzatorului si debitului de aer , punerea in functiune de catre personal autorizat si pornirea centralei.

Descriere tehnica echipament si componente:

Caracteristici tehnice:
 • Tensiune alimentare: 400V
 • Presiune maxima: 200 bar
 • Presiune de lucru programabila 100-140 bari
 • Debit maxim: 15 l/min
 • Putere motor: 4 kw
 • Comanda electrica pe boxa: 24V
Dimensiuni de gabarit echipament:
 • Echipament complet cu toate programele si dotarile standard : 4900*800*2.5 m H
 • Necesar dimensiuni camera tehnica 1 – 6 boxe: L- 5 m, l – 3 m, H – 3  m
 • Necesar deschidere usa intrare: l – 1.05m , H – 2.2m
Descriere si dotari incluse echipament:
 • Sasiu metalic tip RACK, fix, tratat anticoroziv – galvanizat
 • Grup pompant Leuco Hawk, 200 bari / 15l/minut
 • Motor electric 4 Kw – garantie producator de 5 ANI !
 • Pompa presiune tip CAR WASH rezistenta la agenti chimici
 • Cuplaj elastic intre motor si pompa
 • Sistem de reglaj al presiunii de lucru cu protectie la suprapresiune
 • Indicator presiune lucru
 • Pompa de dozaj pentru detergent
 • Pompa de dozaj pentru ceara
 • Supape de sens – joasa / inalta presiune
 • Electrovalve joasa / inalta presiune
Panou electric general, montat pe echipament, - garantie producator 3 ANI !, dotat cu:
 • Tablou electric IP65
 • Siguranta generala
 • Contactori
 • Protectie termica
 • Sursa / transformator 24v
 • Programator electronic digital – PLC, care permite modificarea parametrilor de functionare:- GARANTIE 10 ANI!
 • Convertizor de freqventa – 3 presiuni de lucru
 • Contorizarea numarului de spalari
 •  
Cutie de comanda din inox, dotata cu:
 • Jetoniera electronica sau cititor de banknote, dupa caz
 • Afisaj electronic al timpului de lucru
 • Logo iluminat cu led
 • Led avertizare program de lucru
 • Butoane din inox anti-vandalism
 • Avertizor sonor incheiere programe
 • Buton oprire de urgenta
 • Grad de protectie IP65
Sistem de prevenire a inghetului
 • Furtun de presiune cu dubla insertie metalica
 • Furtun Car Wash albastru / rosu , de la pistol la Bratul rotativ
 • Pistol de inalta presiune
 • Lance presiune 700 mm din inox
 • Duza de inalta presiune
 • Suport pentru lance din inox
 • Brat rotativ tip Z 1550/ 1750 mm din inox
 • Cablu comanda
 • Pat metalic / plastic pentru cablu comanda in camera tehnica
 • Restul materialelor cad in sarcina clientului.
 •  
Accesorii si materiale pentru montaj:
 • Furtun de presiune cu dubla insertie metalica
 • Furtun Car Wash albastru / rosu , de la pistol la Bratul rotativ
 • Pistol de inalta presiune
 • Lance presiune 700 mm din inox
 • Duza de inalta presiune
 • Suport pentru lance din inox
 • Brat rotativ tip Z 1550/ 1750 mm din inox
 • Cablu comanda
 • Pat metalic / plastic pentru cablu in camera tehnica
 • Restul materialelor cad in sarcina clientului.

Vă vom răspunde la orice întrebări pe care le aveți despre vânzările noastre online chiar aici. De luni până vineri de la 08:00 la 17:00

Shopping cart

Sign in